ο ΚΑΝΟΝΙκοs ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ

... και ειναι τα κειμενα τηs ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ των ραψωϊδιων του ... ωs ΛΟΓΙΑ ... εξ ου και η (τα) μυθοΛΟΓΙΑ ... που ειναι και η εξωτερικη του εμφανισιs ... για τα ματια του QΟΣΜΟΥ ...
και το εσωτερικον του ειναι ο ΜΥΘΟΣ ... που σημαινει ΛΟΓΟΣ προs αποκρυπτογραφησιν ... και εξ αυτηs η ΝΟΗΣΙΣ ... δια τηs μετατροπηs τηs διαλεκτου ειs ΓΛΩΣΣΑΝ και μαλιστα ξυλινην ... του ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ ...
του ιππου που ειναι ο καλλιτεροs φιλοs εκειΝΟΥ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ ... που δεν ευρισκεν ο Διογενηs με το φαναρι του ... αναμεσα σε βασιλειs και σοφουs ... εκει ... μεσα στα σκοταδια του σπηλαιου του Πλατωνοs!

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σημαινει ... οτι η ΕΞΟΥΣΙΑ ανηκει στο ΚΡΑΤΟΣ του ΔΗΜΟΥ ...
Ακριβεστερα το ΚΡΑΤΟΣ τηs ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ του ΔΗΜΟΥ τηs ΠΝΥΚΟΣ.

Προερχεται απο την Αθηναϊκην  ΠNYKA  πολυ πριν απο τουs Περικληδεs και τουs Ολυμπιακουs και το χαρακτηριστικον τηs ητο η κοινη ΠΑΙΔΕΙΑ και εξ αυτηs η ΠΑΜΨΗΦΙΑ.
Πλειοψηφια σημαινει οτι ... ειναι τρεis και οι δυο ωs πλειοψηφια παιρνουν το σπιτι του ενοs ...

Εννοειται οτι στην αυθεντικην τηs μορφην η  ΕΚΚΛΗΣΙΑ  του ΔΗΜΟΥ ...
δεν : ΕΙΧΕ ≡ ΕΧΕΙ .°.!! ουτε "πολιτικουs", ουτε "κληρικουs" και τα "εν οικωϊ ... ασφαλωs και εν δημωϊ" ... επειδη σε αυτον και μονον και ανευ QOMMAτων και αρχηγων ανηκει η ΕΞΟΥΣΙΑ.

Αυτη ειναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ βασισμενη στην ΠΑΙΔΕΙΑΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ που ειναι και το αντιδοτον τηs ιδιωτειαs ... που ειναι "bar"ιαs μορφηs ψυχασθενεια και ο πασχων ονομαζεται ιδιοτηs (idiot).

Θεμελιον τηs Δημοκρατιαs ειναι η καταργησιs του αρχηγου και τηs προσωπικηs QYΡΙΑΡΧΙΑΣ που ειναι τα ζωϊκα και εξ  ενστικτου  (δηλαδη ανευ μετοχηs τηs βουλησεωs) χαρακτηριστικα.
Ετσι η κανονικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ "παραγει" κανονικουs ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Καθε αλλου ειδουs "δημοκρατια" ... ειναι απλωs επιγραφη σε μιαν απο τιs βιτρινεs τηs ολιγαρχιαs ... 

Η  ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ  καθοριζει και τιs πλειοψηφιεs και τιs μειοψηφιεs ... και ειναι ενοχοs για καθε ειδουs κακοποιησεων ... εννοιων, ψυχων, βρεφων, ανηλικων, ενηλικων, υπερηλικων, ζωων, περιβαλλοντοs, αληθειαs, Παιδειαs ...!

Ανευ Ελληνικηs ΠΑΙΔΕΙΑΣ (δεν υπαρχει αλλη) δεν νοειται και Ελληνικη (δεν υπαρχει αλλη) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Και ασφαλωs ...




και ασφαλωs ...



και ασφαλωs ...


και ...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου